Søk i denne bloggen

26. mars 2011

CAVA :)


Når jeg rydder....går det lang tid. For jeg skal bestandig starte med aviskurven...Og der ligger det en haug med KK som jeg ikke har hatt tid å lese, og jeg må jo lese dem før de kastes...Ergo må de leses før jeg kan rydde :P Denne gangen fant jeg ei oppskrift på champagnefromasj som så spennende ut. Fant ut at med brownies som utgangspunkt MÅ det bli bra. Pyntet med granateple(som jeg fant på 3. butikken...). Ble alldeles nydelig sammen og fromasjen hadde akkurat rett mengde cava-smak :) Så da sier jeg bare skål og fortsatt god helg, folkens!
                                                    Oppskrift:                                                    
10 blader gelatin
4 egg
250g sukker
½ dl limesaft
2dl champagne/musserende(syrlig og litt tørr)
2 ½ dl kremfløte

La alle ingrediensene få romtemperatur. Legg gelatinen i bløt i rikelig kaldt vann i 5 minutter. Pisk egg og sukker luftig med en stavmikser. Bland forsiktig lime og champagne i. Smelt gelatinen i et vannbad. Hell den deretter langsomt over champagnemassen. Sett den i kjøleskapet, og la fromasjen stivne litt. Pisk fløten nesten stiv og vend den i.

2 kommentarer:

  1. Den såg nydelig god ut! Deler du oppskriften?

    SvarSlett
  2. Klart jeg gjør :) Kan legge det inn i innlegget :)

    SvarSlett