Søk i denne bloggen

11. mars 2011

Red velvet


Da har jeg prøvd meg på en kake jeg lenge har hatt lyst til å bake, nemlig red velvet. Denne kaka stammer fra Magnolia bakery, der jentene i sex og singelliv hentet søtsakene sine ;) Det er en sjokoladekake med litt andre ingredienser og tilsatt rødfarge. Sammen med en slags ostekrem blir den veldig pen å se på. Og den smakte nyyydelig. En av de beste kakene jeg har spist!
Røra før og etter steking :)

3 kommentarer:

  1. Hvilken oppskrift brukte du? Akkurat vært i sørstatene og fått servert dette vidunderet av en kake og tenkte bake den til min manns bursdag neste helg. Men ser at det er mange oppskrifter med vegetabilsk fett og det vil jeg helst ikke bruke. Og så ser jeg at de bruker to spingformer i amerikanske oppskrifter for at den skal bli skikkelig høy. Det gjorde ikke du? Og hvilket fyll bukte du? Ann Toril

    SvarSlett
  2. Hanne`s kaker på facebook har oppskriften jeg fulgte under notater! Jeg brukte ekte smør i min, så ikke noe vegetabilsk fett! Stekte den i to omganger(tok halve natron og eddik i halve røra). Da skal de to bunnene egentlig deles på to. Jeg turte ikke dele begge, den ene ble litt lav, så ble 3 deler på min. Men tror jeg skal prøve å steke hele røra i èn springform neste gang, og heller dele den i tre da. Om du bruker "håndklemetoden" blir den jevn og fin og sikkert lett å dele uansett, men må jo stekes litt lengre da! Brukte 2pk philadelphia, ei ts vaniljeessens, ca 140g melis og en pk fløte som jeg pisket opp. Ble rett og slett nyyydelig :)

    SvarSlett
  3. Tusen takk - du er en engel! Kaka di så forresten skikkelig lekker ut! Nå er jeg klar til å prøve selv! AT

    SvarSlett