Søk i denne bloggen

20. mars 2011

Limefromasjekake

Da har jeg endelig fått prøvd meg på kakemonsens limefromasjekake, oppskrift finner du her. Ble ikke utseendemessig like fin som originalen da, men mye pga at mesteparten av geleèn rant gjennom forma....*plystrer ut i rommet*, hihihi. MEN den ble veldig god, og det er jo også viktig! Denne kaka er ganske omfattende, men mye kan lages på forhånd og fryses. Browniesbunn(med smelta sjokolade, mmm), limefromasje(så frisk og god!), bringebærkjerne, dekorkant og gele. Det er den første kaka jeg har brukt overheadark og tape til, hehe! Overheadark er forøvrig også lurt å bruke når man baker ostekake, så slipper man å skjære rundt forma når den er ferdig. Bruk 3 ark og legg rundt kanten på forma slik at det overlapper før du presser ned kjeksmassen og det andre, eller i dette tilfellet browniesbunn og dekorkant :)

4 kommentarer:

 1. Bjynn å bi kakebaking for viderekomne det her!! Ke du ska me bioingeniørstillinga, du kan jo lett konverter tel konditor! :-) Nam den såg go ut den der!

  SvarSlett
 2. Hehe, ja, det bi stadig artigere å prøv nye ting :) Den va veeeldig god! Men e nok greit å behold jobben uansett tenker jeg ;)

  SvarSlett
 3. Så flott, ser delikat ut! Høres ut som ei frisk og god kake ;)

  SvarSlett
 4. Ja, den limefromasjen var veldig frisk og passet utrolig godt med resten av kaka :)

  SvarSlett